Thisted Kirkegård - Top billedet

Skybrud og overfladevand på kirkegården

 

I 2021 resulterede et skybrud i uge 30 desværre i store skader på kirkegårdens stisystemer og gravpladser - vi har udbedret de fleste af skaderne og Holm's Anlægsgartneri har repareret stisystemet. Vi opfordrer dog fortsat til skærpet opmærksomhed ved færdsel på kirkegården. De reparerede stier er fortsat bløde og med relativt tygt lag ral. 

På billederne her ses, hvordan vandet igen i 2022 ødelægger belægningen på stierne.

Overfladevand er generelt en udfordring på kirkegården og vi arbejder løbende på at forbedre håndteringen. Derfor har vi gang i større graveprojeter og terrænarbejder forskellige steder på kirkegården.  Ud over bedre håndtering af overfladevand, vil projekterne skabe nye fællesarealer med et større fokus på blandt andet biodiversitet og opholdsmuligheder. 

 

 

Blomstrende kirkebærtræer

De første kirkebærtræer er sprunget ud på kirkegården og i løbet af få uger vil de resterende følge efter. Det er en smuk tid når kirkebærtræerne blomster og vi vil opfordre alle til at slå et smut forbi kirkegården og nyde den smukke udsigt og det lyserøde blomsterhav.

 

Ny bænkplads i afdeling F

En tom gravplads i afdeling F har givet mulighed for en ny bænkplads med smuk udsigt over fjorden. Bænkpladsen er anlagt af Thomas og vi er meget glade for resultatet. Vi håber den nye plads vil blive taget rigtig godt imod. 

 

 

 

Søg efter gravsted

Brug vores gravstedssøger til at finde dine afdøde slægtninge på kirkegården.

 

Find Gravsted

  • Åbningstider:
  • Mandag, onsdag og fredag kl. 9.00 - 12.00
  • Tirsdag og torsdag kl. 8.30 - 12.30