Thisted Kirkegård - Top billedet

Thisted Kirkegård Søger Gartnerelev

 

 Thisted kirkegård søger fra januar 2021 en gartnerelev med speciale i grøn plejeteknik.

Thisted Vestre Kirkegård er en arbejdsplads med 11 gartnere, 2 sekretærer og 1 kirkegårdsleder. Gartnerne passer 11 hk, fordelt på 3 kirkegårde. Det meste af arbejdsdagen foregår på Thisted Vestre Kirkegård. Thisted Vestre Kirkegård er vores aktive kirkegård med bisættelser og begravelser.

Foruden Vestre Kirkegård, vedligeholder gartnerne Søndre Kirkegård og Den Gamle kirkegård omkring Thisted Kirke. som elev vil du komme med ud på alle kirkegårde og enkelte præsteboliger.

Arbejdet varierer efter årstiden og indrettes efter vejr og vind. Som elev vil du få tilknyttet en primær gartner, som sammen med kirkegårdsleder lægger arbejdsplanen for eleven. Det er også hos den tilknyttede gartner at du skal finde hjælp og vejledning til arbejdsopgaver. Kursen for den faglige udvikling og tilrettelæggelsen af uddannelsesforløbet vil foregå i samarbejde med kirkegårdsleder.

Du vil indgå i arbejdet overalt på kirkegården så vi bedst muligt når de fastsatte læremål og sikrer en faglig udvikling. På Thisted kirkegård vægter vi samarbejdsevner højt, og du vil derfor komme rundt i afdelingerne med de forskellige gartnere i forhold til arbejdsopgaver.

Det meste af arbejdet på kirkegårdene er vedligehold, om vinteren laver vi mindre anlæg og du skal derfor være indstillet på, at der kan blive tale om et udlånsforløb med en anden praktikvært for at sikre denne kompetence.

Mulige interesserede kan læse mere om kirkegården på thistedkiekegaard.dk

For yderligere spørgsmål kan du kontakte Kirkegårdsleder Mikael F. Kristensen

 

Søg efter gravsted

Brug vores gravstedssøger til at finde dine afdøde slægtninge på kirkegården.

 

Find Gravsted

  • Åbningstider:
  • Mandag - fredag kl. 9.00 - 12.00
  • Torsdag og kl. 16.00 - 17.00